Coronavirus: Serbia interzice intrarea în țară a românilor

coronavirus: serbia interzice intrarea în țară a românilor Serbia a anunțat că interzice intrarea în țară a cetățenilor din România, dar și din alte state europene sau din lume care se confruntă cu răspândirea virusului COVID-19.

Autorităţile de frontieră din Republica Serbia au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara că, în scopul prevenirii extinderii bolilor contagioase în statul vecin, autorităţile competente vor interzice, respectiv limita temporar, intrarea şi deplasarea pe teritoriul Serbiei a cetăţenilor străini care vin din ţări, respectiv zone cu transmitere intensivă a bolii COVID 19 sau focare de epidemie.

 

Restricțiile sunt impus tuturor persoaneloe dinRomânia, Italia, Irian, provincia Hubei din China, oraşul Daegu şi provinciile Gyeongsang de Nord din Coreea de Sud și cantonul Ticino din Elveţia.

 

Măsurile se aplică şi şoferilor autovehiculelor de transport marfă. În cazul transportului internaţional de marfă, tranzitul va fi limitat la maxim 12 ore de la momentul intrării pe teritoriul Serbiei.


www.rri.ro
Publicat: 2020-03-14 12:51:00
Vizualizari: 1072
TiparesteTipareste