TAROM suspendă, pentru două săptămâni, cursele interne

tarom suspendă, pentru două săptămâni, cursele interne TAROM a suspendat, începând de miercuri, cursele interne pentru următoarele 14 zile, ca urmare a restricţiilor impuse pentru limitarea răspândirii infectării cu COVID-19.

TAROM a suspendat, începând de miercuri, ora 12:00,  cursele interne pentru următoarele 14 zile, ca urmare a restricţiilor impuse pentru limitarea răspândirii infectării cu COVID-19, a anunțat Compania, pe pagina sa de Facebook. 


De asemenea, începând de joi,  zborurile înspre/dinspre Franţa şi Germania vor fi suspendate pentru cel puţin două săptămâni. "Pasagerii afectaţi de suspendarea acestor curse pot opta pentru reprogramarea pe date ulterioare a călătoriilor fără penalizare sau rambursarea integrală a biletelor/tronsoanelor neutilizate", subliniază reprezentanţii TAROM.


Compania cere scuze cliențilolr  pentru răspunsul cu întârziere la solicitările acestora şi semnalează faptul că numărul  de solicitări este foarte mare în această perioadă, motiv pentru care va dura o ceva timp până când  va da curs tuturor solicitărilor, chiar dacă personalul suport a fost suplimentat. 


sursa: agerpres


www.rri.ro
Publicat: 2020-03-25 14:27:00
Vizualizari: 337
TiparesteTipareste