Cursă Tarom spre Londra şi retur din 8 iunie

cursă tarom spre londra şi retur din 8 iunie Compania Tarom introduce de mâine, 8 iunie, zboruri din Bucureşti spre Londra şi retur, potrivit unui anunţ postat pe pagina sa de Facebook.

Pentru cursa Bucureşti - Londra, tariful este de 267 euro, cu toate taxele incluse, precum şi un bagaj de mână de 10 kilograme şi un bagaj de cală de 23 de kilograme, iar pentru Londra - Bucureşti, tariful este de 288 euro, de asemenea, cu toate taxele incluse şi aceleaşi condiţii în privinţa bagajelor.

 

Zborul va fi operat în condiţii speciale, sub incidenţa HG 394/18 mai 2020, iar din aceste considerente, pasagerii care vor fi acceptaţi la bordul aeronavelor trebuie să se încadreze în anumite condiţii.

Astfel, dinspre Londra spre România vor fi acceptaţi doar cetăţenii români care doresc repatrierea, iar dinspre România spre Londra sunt acceptaţi doar cetăţenii britanici.

 

Începând cu data de 8 iunie, Marea Britanie introduce carantina obligatorie pentru toţi cei care vor intra pe teritoriul acesteia. Pasagerii trebuie să completeze înainte de călătoria spre Marea Britanie un formular ce poate fi găsit aici, condiție obligatorie pentru a intra în Marea Britanie.


www.rri.ro
Publicat: 2020-06-07 15:13:00
Vizualizari: 970
TiparesteTipareste