Aeroportul Sibiu: chestionar online pentru declaraţia epidemiologică

aeroportul sibiu: chestionar online pentru declaraţia epidemiologică Pasagerii care intră în ţară prin fluxul de sosiri al Aeroportului Internaţional Sibiu au la dispoziţie, începând din acest weekend, un chestionar on-line pentru completarea electronică a declaraţiei epidemiologice.

Pasagerii care intră în ţară prin fluxul de sosiri al Aeroportului Internaţional Sibiu au la dispoziţie, începând din acest weekend, un chestionar on-line pentru completarea electronică a declaraţiei epidemiologice, informează Agerpres.

 

Astfel, toţi pasagerii care tranzitează aeroportul sibian au alternativa completării de pe orice dispozitiv electronic conectat la internet a datelor declaraţiei pe proprie răspundere solicitate de platformă, în vederea procesării lor şi stabilirii de către direcţiile de sănătate publică a măsurilor care se impun.

 

Această modalitate eficientizează timpii de aşteptare aferenţi procesării fluxului de pasageri la intrarea în ţară şi, totodată, se reduce riscul de răspândire a virusului SARS-CoV-2. Transmiterea datelor către punctele DSP din aeroport se poate face în orice moment, recomandabil chiar odată cu planificarea călătoriei spre România.

 

Utilizarea formularului web mai are ca beneficii şi verificarea corectitudinii datelor completate de pasageri, precum şi protejarea cetăţenilor şi a personalului din aeroport, se menţionează în postare.

 

'#sibiuairport al doilea aeroport din România care a implementat aplicaţia dezvoltată pentru fluidizarea traficului aerian de călători. (...) Aeroportul Internaţional Sibiu şi Consiliul Judeţean Sibiu, cu sprijinul tehnic din partea STS - Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, vă informează că pasagerii care intră în ţară prin fluxul de sosiri al aeroportului sibian au la dispoziţie, începând cu acest weekend, un chestionar on-line pentru completarea electronică a declaraţiei epidemiologice. Această măsură este necesară pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2 şi reducerea efectelor negative înregistrate, la nivel global, de pandemia de COVID-19', a postat Aeroportul Internaţional Sibiu, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.


www.rri.ro
Publicat: 2020-06-27 14:00:00
Vizualizari: 1806
TiparesteTipareste