Sport Club RRI: Fotbal

sport club rri: fotbal Echipa de fotbal Dinamo Kiev a debutat cu stângul în faza grupelor Ligii Campionilor./ În Cupa României la fotbal, miercuri au avut loc meciuri în turul 4./ Joi, campioana României, CFR Cluj, va debuta în faza grupelor Ligii Europa.

Echipa de fotbal Dinamo Kiev, formaţie condusă de antrenorul român Mircea Lucescu, a debutat cu stângul în faza grupelor Ligii Campionilor. Gruparea ucraineană a fost învinsă pe teren propriu de echipa italiană Juventus Torino cu scorul de 2 la 0, prin golurile marcate de atacantul spaniol Alvaro Morata. Meciul a fost arbitrat de o brigadă din România, cu Ovidiu Haţegan la centru, cu Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe arbitri asistenţi, şi cu Sebastian Colţescu al patrulea oficial.


În Cupa României la fotbal, miercuri au avut loc meciuri în turul 4. Printre partidele de interes s-a aflat confruntarea dintre echipele bucureştene Rapid, din liga secundă, şi Progresul Spartac, din al treilea eşalon. În mod surprinzător, formaţia de liga a treia s-a impus cu 3 la 2, după prelungiri, şi merge în 16-imile de finală, unde vor evolua şi formaţiile din Liga I.


Echipa de fotbal FC Argeş, din prima ligă română, a ajuns la un acord cu mijlocaşul belgian Alexander Maes. Jucător în vârstă de 28 de ani, Maes s-a despărţit recent de echipa Beerschot, ocupanta locului 3 din prima ligă belgiană. În sezonul trecut, el a disputat 21 de partide în tricoul lui Beerschot, echipă cu care a reuşit revenirea în elita fotbalului belgian. Acordul dintre FC Argeş şi jucător este valabil până la finalul acestei ediţii de campionat, cu drept de prelungire.


Joi, campioana României, CFR Cluj, va debuta în faza grupelor Ligii Europa. Formaţia ardeleană va întâlni, în deplasare, echipa bulgară ŢSKA Sofia, într-un joc contând pentru Grupa A. În ultima etapă a primei ligi române, sâmbătă, CFR a câştigat, acasă, cu 2-1, jocul cu FC Botoşani. În campionatul bulgar, ŢSKA a jucat tot pe teren propriu, cu Beroe Stara Zagora, şi a încheiat la egalitate, 1 la 1. Din Grupa A mai fac parte Young Boys Berna şi AS Roma, care se vor întâlni, tot joi, pe terenul elveţienilor. Săptămâna viitoare, echipa din Berna se va deplasa la Cluj, iar Roma va primi vizita vicecampioanei Bulgariei.



www.rri.ro
Publicat: 2020-10-21 10:52:00
Vizualizari: 534
TiparesteTipareste