Repatriot App, o aplicație pentru conectarea românilor din toată lumea

repatriot app, o aplicație pentru conectarea românilor din toată lumea Autoritățile de la București au anunțat lansarea aplicației RePatriot pentru românii din diaspora.

Autoritățile de la București au anunțat lansarea aplicației RePatriot pentru românii din diaspora. Prin această aplicație, românii din țară și din străinătate pot fi mereu conectați cu oportunitățile pe care români din toata lumea le oferă, cum ar fi locuri de muncă în țară, parteneriate, programe de investiții, servicii, evenimente, networking sau, pur și simplu, informații utile. Mai mult decât atât, prin intermediul aplicației se pot prezenta posibilitățile de asociere de care ceilalți membri pot fi interesați.

 

Aplicația a fost dezvoltată și integrată de RePatriot cu scopul de a apropia românii de pretutindeni și este realizată cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, Fundației Romanian Business Leaders, Ligii Studenților Români de Pretutindeni și Fundației Națională a Tinerilor Manageri.

 

 Aplicația RePatriot App poate fi descărcată gratuit din Google Play Store sau App Store.


www.rri.ro
Publicat: 2020-10-23 16:01:00
Vizualizari: 405
TiparesteTipareste