Diego Armando Maradona, geniu al balonului rotund, a încetat din viaţă

diego armando maradona, geniu al balonului rotund, a încetat din viaţă Legenda fotbalului argentinian și mondial, Diego Armando Maradona, geniu al balonului rotund, a încetat din viaţă, miercuri, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiac - au anunţat agenţiile internaţionale de presă.

Legenda fotbalului argentinian și mondial, Diego Armando Maradona, geniu al balonului rotund, a încetat din viaţă, miercuri, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiac - au anunţat agenţiile internaţionale de presă. 

 

Maradona se lupta cu dependenţa de alcool şi cu depresia. Medicii l-au internat pentru un control de rutină la începutul lunii, apoi l-au operat de urgenţă, după ce i-au găsit un cheag de sânge pe creier. 

 

Diego Armando Maradona va rămâne fotbalistul capabil să marcheze cele mai frumoase goluri din istorie, asemenea brazilianului Pele. Sub culorile echipei naţionale a Argentinei timp de 17 ani (1977-1994), legendarul 'număr 10', înalt de numai 1,65 m, Maradona a marcat 50 de goluri în 115 meciuri şi i-a oferit ţării sale, în 1986, a doua sa Cupă mondială. El s-a retras din activitatea fotbalistică la 37 de ani. 


www.rri.ro
Publicat: 2020-11-25 18:30:00
Vizualizari: 557
TiparesteTipareste