Companiile aeriene anunţă zboruri din România

companiile aeriene anunţă zboruri din românia Operatorul aerian low-cost Wizz Air va redeschide gradual 27 de rute operate de pe unele aeroporturi din România către destinații din 9 țări.

 

Operatorul aerian low-cost Wizz Air va redeschide gradual 27 de rute operate de pe unele aeroporturi din România către destinații din 9 țări. Redeschiderea zborurilor va avea loc până pe data de 6 iunie și este posibilă datorită măsurilor de relaxare luate pe întreg continentul european. Pe lista ţărilor care beneficiază de redeschiderea zborurilor se află: Germania, Italia, Spania, Elveţia, Marea Britanie, Portugalia, Olanda, Franţa şi Malta. Wizz Air precizează că o serie de rute din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Târgu Mureş , Iaşi, Sibiu, Bacău, Craiova şi Suceava vor fi spre destinaţii populare, precum Roma, Torino, Pisa, Cagliari, Bologna, Veneţia Treviso, Catania şi Milano sau Memmingen şi Frankfurt-Hahn. De asemenea, compania aeriană va reconecta România cu Liverpool, Edinburgh şi Birmingham, dar şi cu Palma de Mallorca, Eindhoven, Lisabona, Lyon, Geneva şi Malta.

 

Wizz Air își asigură pasagerii că zboară în condiții de siguranță și că are puse la punct protocoale de siguranță și un sistem eficient de ventilare a aerului, pe care-l schimbă de 20 de ori pe oră. Pentru o flexibilitate sporită atunci când vine vorba de rezervări, Wizz Air recomandă pasagerilor serviciul WIZZ Flex. Prin adăugarea la rezervare, pasagerii au o măsură suplimentară de protecţie. Astfel, aceştia pot alege să călătorească la o altă dată sau către o altă destinaţie, precum şi să aibă opţiunea de a-şi anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă şi de a primi 100% din tariful original, rambursat imediat ca un credit pentru alte destinaţii ale companiei aeriene.

 

De asemenea, compania Wizz Air anunță două noi rute din Cluj-Napoca spre Chania, Grecia, și Catania, Italia, cu un zbor săptămânal (sâmbăta) spre Chania și două zboruri săptămânale (marțea și sâmbăta) spre Catania..

 

Pe de altă parte, Aeroportul Internaţional «Avram Iancu» din Cluj-Napoca anunță lansarea zborurilor regulate către Amterdam, destinație care va fi operată în premieră de compania aeriană românească low-cost Blue Air. Zborurile spre Amsterdam vor fi operate în fiecare zi de duminică. Din 16 iunie frecvența zborurilor spre Amsterdam va fi de două curse pe saptămână - miercuri si duminică. De asemenea, Blue Air anunță un nou zbor, către Burgas, pe litoralul bulgăresc al Mării Negre, începând din 20 iunie, cu plecare din Cluj-Napoca și un serviciu low-cost direct, pe ruta Iași - Londra Heathrow Terminalul 2, cu trei zboruri pe săptămână.

 

În altă ordine de idei, compania low-cost Ryanair lansează o nouă rută - Sibiu - Billund (Danemarca), în noiembrie 2021, în cadrul programului de iarnă.  

 

 

 

RadioRomaniaInternational · Concret despre România 28.05.2021

www.rri.ro
Publicat: 2021-05-28 16:24:00
Vizualizari: 643
TiparesteTipareste