Regimentul 1 Bersaglieri din Cosenza la exerciţiul Noble Jump

regimentul 1 bersaglieri din cosenza la exerciţiul noble jump Italia este reprezentată la exerciţiul militar internaţional Noble Jump de Regimentul 1 Bersaglieri din Cosenza.

Noble Jump 2021, etapa de Reacție Rapidă a exercițiului Steadfast Defender  2021, care are loc în peste 20 țări aliate sau partenere, a reunit din 19 mai în România peste  4.000 de militari și aproximativ  600 de mijloace tehnice din 12 state NATO, în cadrul celui mai complex antrenament organizat în ultimii trei ani de Alianţa Nord-Atlantică. Etapa din România a cuprins secvenţe de pregătire şi de instruire a forţelor NATO, prin dislocarea componentei terestre a acestora într-un termen foarte scurt în România. Noble Jump este conectat la exerciţiul Dacia Livex 21, condus de Comandamentul Forțelor Întrunite al Ministerului Apărării Naționale de la Bucureşti.

 

Cu prilejul Zilei Distinşilor Vizitatori, care va fi organizată pe 1 iunie, începând cu ora 9.45, la Centrul Naţional de Instruire Întrunită “Getica” de la Cincu, în judeţul Braşov, vor avea loc exerciţii tactice cu trageri de luptă cu muniţie reală executate de către militari ai trupelor aliate ale Forţei Întrunite cu Nivel de Reacţie Foarte Ridicat (VJTF) şi va fi organizată o expoziţie statică de armament şi tehnică militară, precizeaza Ministerul Apărării Nationale. Italia este reprezentată la Noble Jump de Regimentul 1 Bersaglieri din Cosenza. Iuliana Anghel a discutat cu comandantul Regimentului, colonelul Massimo Scotti, şi cu ataşatul militar al Ambasadei Italiei la Bucureşti, colonelul Ivano Antonio Romano, despre importanţa participării la acest exerciţiu.

 

RadioRomaniaInternational · Regimentul 1 Bersaglieri din Cosenza la exerciţiul Noble Jump

www.rri.ro
Publicat: 2021-05-31 10:34:00
Vizualizari: 107
TiparesteTipareste