Weekend sportiv

weekend sportiv Debut cu înfrângere pentru CFR Cluj în Conference League / Dinamo, victorie în Liga Campionilor la handbal

Joi seară, campioana României la fotbal CFR Cluj a jucat în Conference League, în grupa D, cu echipa cehă FK Jablonec, pe terenul cehilor. Jablonec a câștigat cu 1-0 prin golul marcat de Vaclav Pilar în minutul 51 după un henț comis în careul de 16 metri de Camorra care a primit și cartonașul roșu. În celălalt meci al grupei, Randers FC și AZ Alkmaar au terminat la egalitate, 2-2.

 

Campioana României la handbal masculin Dinamo Bucureşti a învins echipa poloneză Lomza Vive Kielce cu scorul de 32-29 în prima etapă a Grupei B a Ligii Campionilor. În celelalte meciuri din grupă Motor Zaporoje – FC Porto 30-27, Telekom Veszprem HC – Paris Saint-Germain Handball 34-31 și SG Flensburg – Barcelona 21-25.

 

Sala Unirii din Palatul Parlamentului din Bucureşti va găzdui în perioada 17-19 septembrie FIBA 3 x 3 World Tour Finals. Este o competiţie de baschet 3 la 3 la care vor participa 24 de echipe naţionale din 13 ţări. România va fi reprezentată în toate cele trei competiţii mondiale, naţionalele de tineret masculin şi feminin, precum şi naţionala feminină de senioare.

 

Sâmbătă, în Liga Campionilor la handbal feminin, în etapa a 2-a din grupa A, campioana României CSM București va juca pe teren propriu cu campioana Rusiei Rostov pe Don. În clasamentul grupei de 8 echipe, CSM este pe locul 6.

 

Tot sâmbătă, echipa română Minaur Baia Mare va juca cea de-a doua manșă a turului întâi în Cupa EHF, în deplasare, cu echipa bulgară Lokomotiv Gorna Oreahovița. În tur, handbaliștii români au câștigat cu 44-22.

 

Etapa a 9-a a ligii 1 române la fotbal se desfășoară pe parcursul a 4 zile. Vineri se joacă meciurile FC Voluntari – CS Mioveni, Rapid București – Gaz Metan Mediaș, Sâmbătă se vor înfrunta Chindia Târgoviște cu Farul Constanța și FCU Craiova 1948 cu FCSB. Duminică sînt programate meciurile Academica Clinceni – FC Argeș, Sepsi OSK Sf. Gheorghe – UTA Arad și Dinamo București – FC Botoșani. Luni este ultima întâlnire, CFR Cluj cu CS Universitatea Craiova. În clasament conduce CFR Cluj cu 21 de puncte urmată de Rapid București și FC Botoșani, fiecare cu câte cu 17 puncte.

 

RadioRomaniaInternational · Weekend Sportiv - 17.09.2021

 


www.rri.ro
Publicat: 2021-09-17 11:08:00
Vizualizari: 545
TiparesteTipareste