UPDATE: Proteste de amploare în România împotriva restricțiilor

update: proteste de amploare în românia împotriva restricțiilor Mii de persoane protestează pe străzile marilor orașe din România, nemulțumite de restricțiile impuse în contextul pandemiei de COVID.

Actualizare: Potrivit mai multor surse media, peste 10.000 de persoane se află în Piața Victoriei din București. O parte dintre manifestanți au plecat în marș spre Palatul Cotroceni.

 

----

Mii de persoane protestează, sâmbătă seara, la București și în mai multe orașe din țară împotriva restricţiilor instituite în contextul pandemiei de COVID-19. În Capitală, circa 4.000 de persoane au pornit în marș din Piața Universității spre sediul Guvernului din Piața Victoriei unde se aflau alte câteva mii de protestatari. Majoritatea celor prezenți sunt nemulțumiți de măsurile autorităților care acordă mai puține drepturi persoanelor nevaccinate și celor care nu au fost infectați cu COVID în ultimele 180 de zile.

 

Mulțimea cere demisia Guvernului și a secretarului de stat, Raed Arafat. „Libertate fără certificate”,  „Unitate”, „Nu forțați, nu ne vaccinați” sunt câteva dintre lozincile celor aflați în stradă, în această seară. 

 

Știrea se actualizează.


www.rri.ro
Publicat: 2021-10-02 19:33:00
Vizualizari: 397
TiparesteTipareste