Conferința privind Viitorul Europei - contribuțiile cetățenilor au fost puse în dezbatere

conferința privind viitorul europei - contribuțiile cetățenilor au fost puse în dezbatere În urmă cu două săptămâni, pe 23 octombrie, a avut loc la Strasbourg a doua adunare plenară a Conferinței privind Viitorul Europei, unde au fost discutate contribuțiile de până acum ale cetățenilor.

În urmă cu două săptămâni, pe 23 octombrie, a avut loc la Strasbourg a doua adunare plenară a Conferinței privind Viitorul Europei, unde au fost discutate contribuțiile de până acum ale cetățenilor. Au participat 80 de reprezentanți ai grupurilor de dezbatere ale cetățenilor europeni, dar și deputați în Parlamentul European, parlamentari naționali, reprezentanți ai guvernelor, Comisia, parteneri sociali, societatea civilă.


Despre cum funcționează această inițiativă - Conferința privind Viitorul Europei, și în special despre rolul acestor adunări plenare, despre ideile care s-au făcut auzite la Strasbourg vorbește în minutele următoare eurodeputatul Siegfried Mureșan, reprezentant din partea României în plenara Conferinței privind Viitorul Europei. Iar doi ambasadori români din partea grupurilor de dezbatere ale cetățenilor europeni ne vor împărtăși data viitoare din experiența lor.RadioRomaniaInternational · Podcasting Europe: Europa pentru toti - 06.11.2021

www.rri.ro
Publicat: 2021-11-06 17:00:00
Vizualizari: 1288
TiparesteTipareste