Info Sport

info sport Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a fost învinsă, miercuri, în deplasare de echipa germană Flensburg-Handewitt cu scorul de 37-30.

Echipa de handbal masculin Dinamo Bucureşti a fost învinsă, miercuri, în deplasare de echipa germană Flensburg-Handewitt cu scorul de 37-30. Partida a contat pentru Grupa B a Ligii Campionilor. În urma acestui rezultat, formația română a trecut pe ultimul loc în grupă, cu doar 4 puncte din 7 partide. Tot miercuri, echipa ucraineană Motor Zaporoje a întrecut gruparea maghiară Veszprem cu 29-27. Joia viitoare, Dinamo va juca returul cu Flensburg-Handewitt, la Bucureşti.


În Grupa G a Ligii Campionilor la baschet masculin, U-BT Cluj-Napoca a obţinut miercuri, pe teren propriu, o victorie dramatică în faţa echipei israeliene Hapoel Holon, cu scorul de 106-101, după două reprize de prelungiri. Cel mai bun jucător al gazdelor a fost americanul Brandon Brown, cu 20 de puncte, o recuperare și opt  pase decisive. În aceeași grupă, marţi, echipa italiană Happy Casa Brindisi a învins formația turcă Daruşşafaka Istanbul cu 82-73. În clasament, pe primul loc se află U-BT Cluj-Napoca, având 7 puncte din 4 jocuri. Urmează Hapoel, cu 5 puncte din 3 partide, Happy Casa Brindisi, tot cu 5 puncte, dar din 4 întâlniri, și Daruşşafaka, având 4 puncte din 3 jocuri. Pe 7 decembrie va avea loc restanţa Daruşşafaka - Hapoel Holon. U-BT Cluj-Napoca va juca următorul meci pe 15 decembrie, acasă, cu italienii de la Happy Casa Brindisi. Câştigătoarele grupelor se califică direct în faza a doua a grupelor, în care vor evolua 16 echipe. Formațiile  de pe locurile 2 şi 3 joacă baraje pentru a trece în faza următoare.


Rămânem la baschet masculin pentru a nota că CSM CSU Oradea s-a calificat în faza a doua a grupelor competiţiei FIBA Europe Cup. Echipa română a învins miercuri, acasă, după prelungiri, formaţia maghiară Szolnoki Olajbányász, cu scorul de 78-70, în ultimul său joc din Grupa H. În clasamentul final al grupei, pe primul loc s-a clasat Legia Varșovia, cu 12 puncte, urmată de CSM CSU Oradea, cu 9, FC Porto, cu 8 și Szolnoki Olajbányász, cu 7 puncte. În faza următoare, Oradea  va evolua în Grupa K, alături de Trefl Sopot, din Polonia, de Sporting Lisabona şi de Parma Basket, din Rusia, sau de Benfica Lisabona.


Campioana României la volei masculin, Arcada Galaţi, s-a calificat în şaisprezecimile de finală ale Cupei CEV. Deși a fost învinsă în deplasare de echipa cehă Lvi Praga, cu scorul de 3-2, în manşa secundă a turului preliminar al competiţiei, formația antrenată de Sergiu Stancu merge mai departe graţie victoriei cu 3-1 din tur. În şaisprezecimi, Arcada Galaţi va înfrunta echipa franceză Chaumont, primul joc fiind programat în Hexagon.

RadioRomaniaInternational · Info Sport - 18.11.2021

www.rri.ro
Publicat: 2021-11-18 11:11:00
Vizualizari: 545
TiparesteTipareste