Rezoluția pentru tineri

rezoluția pentru tineri Serviciile publice de ocupare a forței de muncă să aibă o colaborare mult mai strânsă cu sectorul privat, să poată oferi oportunități mult mai personalizate pentru nevoile pe care le au tinerii.

Serviciile publice de ocupare a forței de muncă să aibă o colaborare mult mai strânsă cu sectorul privat, să poată oferi oportunități mult mai personalizate pentru nevoile pe care le au tinerii. Stagii și internshipuri plătite. Scheme de monitorizare a participării tinerilor în pregătirea pentru piața forței de muncă - conturi personale de formare profesională în care să se poată vedea progresul pe care tinerii îl fac către piața muncii. În contextul în care 2022 a fost propus Anul european al tineretului, Parlamentul European lucrează la o Rezoluție pentru Tineri.


"Rezoluția are rolul de a presa Comisia Europeană să prioritizeze problemele pe care tinerii le au și să ofere soluții legislative care să susțină și să încurajeze dezvoltarea tinerilor" - Dragoș Pîslaru, europarlamentar, raportor din partea Parlamentului pentru această rezoluție.


RadioRomaniaInternational · Podcasting Europe: Europa pentru toti - 20.11.2021

www.rri.ro
Publicat: 2021-11-20 21:35:00
Vizualizari: 1764
TiparesteTipareste