Compania HiSky -anulare zbor Londra-Baia Mare/Târgu Mureș

compania hisky -anulare zbor londra-baia mare/târgu mureș Pasagerii curselor Londra-Baia Mare şi retur de sâmbătă care ar fi trebuit operate de compania HiSky, zboruri anulate din cauza întârzierii obţinerii autorizaţiei necesare pentru a zbura în Marea Britanie, vor primi compensaţii de până la 400 de euro

Pasagerii curselor Londra-Baia Mare şi retur de sâmbătă care ar fi trebuit operate de compania HiSky, zboruri anulate din cauza întârzierii obţinerii autorizaţiei necesare pentru a zbura în Marea Britanie, vor primi compensaţii de până la 400 de euro, a anunţat, sâmbătă, într-o postare pe pagina de Facebook, Aeroportul Internaţional Maramureş, potrivit Agerpres. Compania a anunțat că și zborurile de la Târgu Mureș spre Londra sunt anulate.


Anunţul  cu privire la anularea zborului programat din 18 decembrie de la Londra către Baia Mare şi Târgu Mureş a fost făcut sâmbătă dimineaţa pe pagina de Facebook a companiei HiSky.


"Zborul din Londra către Baia Mare şi Târgu Mureş, preconizat pentru data de 18 Decembrie, a fost anulat. În perioada pandemiei, CAA (Civil Aviation Authority) UK lucrează în regim limitat. Cererea noastră de procesare a zborurilor din Londra, depusă la timp, este încă în proces de aprobare - ceea ce a cauzat anularea curselor. Compania HiSky îşi cere scuze de situaţia creată şi vă asigurăm că lucrăm intensiv pentru a găsi soluţii alternative pentru pasagerii noştri. Dacă cererea Dvs nu a fost procesată, vă rugăm să ne lăsaţi un mesaj şi vom răspunde în cel mai scurt timp. Vă mulţumim pentru înţelegere", este anunţul postat de compania aeriană HiSky.


Peste 100 de pasageri, majoritatea sunt români care intenţionau să petreacă sărbătorile de iarnă alături de familie au rămas blocaţi sâmbătă pe aeroportul Stansted, Marea Britanie, din cauza anulării zborului Londra-Baia Mare. Compania mai are zboruri spre Londra și din Târgu Mureș.


"Aeroportul Internaţional Maramureş îşi cere scuze pentru neplăcerile cauzate pasagerilor care îşi achiziţionaseră bilete pentru zborul Baia Mare-Londra şi pentru cursa retur Londra-Baia Mare şi îi asigurăm că depunem eforturi pentru rezolvarea situaţiei. Pasagerii pot obţine compensaţii de până la 400 de euro pentru acest zbor anulat după depunerea unei solicitări în acest sens la adresa: customer.service@hisky.aero. 

Precizăm că toate demersurile pentru obţinerea autorizaţiilor aparţin companiei Hi Sky, Aeroportul Internaţional Maramureş fiind implicat doar în procedurile de îmbarcare/debarcare pasageri", menţionează anunţul aeroportului maramureşean.


De asemenea, directorul agenţiei de turism Sfara Tours, Diana Iluţ, a declarat pentru AGERPRES, că personalul agenţiei încearcă să îmbarce pasagerii români, pentru care a făcut rezervări la zborul de sâmbătă Londra-Baia Mare, pe alte zboruri spre Budapesta, Ungaria, de unde îi va prelua în cursul zilei şi nopţii de sâmbătă spre duminică, pentru a-i aduce în ţară cu autocarul.

Sursa: Agerpres

 


www.rri.ro
Publicat: 2021-12-18 15:27:00
Vizualizari: 705
TiparesteTipareste