Ursula von der Leyen, la București

ursula von der leyen, la bucurești Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, se întâlnește, astăzi, la București, cu președintele Klaus Iohannis.

Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, se întâlnește, astăzi, la București, cu președintele Klaus Iohannis. Pe agenda discuţiilor se află războiul din Ucraina şi sprijinul Europei pentru refugiații din ţara vecină. Oficialul European a ajuns noaptea trecută în România și a fost întâmpinată de premierul Nicolae Ciucă, cu care a avut deja o convorbire. 

"Românii îi întâmpină cu brațele deschise pe oamenii care fug de război. Sunt aici să le mulţumesc", a scris Ursula von der Leyen, într-un mesaj pe Twitter. 

Şeful statului a anunţat recent că România va înfiinţa pe teritoriul său un centru logistic, care să permită colectarea şi transportul donaţiilor internaţionale în domeniul ajutorului umanitar către Ucraina şi către ucraineni. Si Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi, Filippo Grandi, se află azi la București


www.rri.ro
Publicat: 2022-03-03 10:00:00
Vizualizari: 613
TiparesteTipareste