Info Sport

info sport Atleta română Claudia Mihaela Bobocea va lua startul, vineri, în proba de 1500 de metri a renuniunii atletice de la Manchester, competiție din cadrul circuitului World Athletics Continental Tour.

Atleta română Claudia Mihaela Bobocea va lua startul, vineri, în proba de 1500 de metri a renuniunii atletice de la Manchester, competiție din cadrul circuitului  World Athletics Continental Tour. Marți, tot la 1500 de metri, ea s-a clasat pe locul 4 la concursul internațional Ostrava Golden Spike, cu timpul de 4 minute, o secundă și 10 sutimi. Această performanţă, care reprezintă un nou record personal, îi va asigura prezenţa atât la Campionatele Mondiale din iulie, găzduite de orașul Eugene din statul american Oregon, cât și la Campionatele Europene, care vor avea loc în luna august, la München, în Germania.


Trecem la fotbal. Fundașul central Andrei Miron și-a reziliat contractul cu vicecampioana României, FCSB, și va pleca, cel mai probabil, la o echipă de peste hotare. Potrivit presei de la București, fostul internațional de tineret al României este urmărit de echipa maghiară de primă divizie Kisvárda, unde evoluează Claudiu Bumba și Andrei Peteleu. Recent, la gruparea ungară a venit și portarul Otto Hindrich, de la CFR Cluj, sub formă de împrumut.


Federația Română de Fotbal a hotărât ca Supercupa României, ediţia 2022, să se desfăşoare la Arad, pe Arena "Francisc Neuman", în data de 9 iulie. Partida care marchează deschiderea sezonului 2022 / 2023 va opune campioana de anul acesta, CFR Cluj, şi câştigătoarea Cupei României, Sepsi Sfântu Gheorghe. Va fi primul joc oficial din fotbalul românesc în care arbitrii vor fi asistați de sistemul video. Stadionul arădean "Francisc Neuman" este unul dintre cele mai noi din România, fiind inaugurat în 2021. Este arena pe care își dispută jocurile de acasă echipa de prim eșalon UTA și are o capacitate de 12.600 de locuri.

RadioRomaniaInternational · Info Sport - 02.06.2022

www.rri.ro
Publicat: 2022-06-02 11:11:00
Vizualizari: 138
TiparesteTipareste