RADIO TERI, un nou proiect Radio România, dedicat copiilor aflați sub tratament oncologic

radio teri, un nou proiect radio românia, dedicat copiilor aflați sub tratament oncologic De Ziua Națională a Supraviețuitorului de Cancer (5 iunie), la Institutul Oncologic București, Radio România Regional lansează RADIO TERI, un program dedicat copiilor aflați sub tratament oncologic în spitale.

De Ziua Națională a Supraviețuitorului de Cancer (5 iunie), la Institutul Oncologic București, Radio România Regional lansează RADIO TERI, un program dedicat copiilor aflați sub tratament oncologic în spitale.

Am selectat din fonoteca Radio România cea mai frumoasă muzică pentru copii, cele mai vesele și pline de culoare piese de teatru radiofonic. Am pus în undă pagini din poveștile lumii, fabule și poezii celebre.

Am adăugat glasuri de copii, pline de speranță, vorbe bune și mult optimism și am creat RADIO TERI.

TERI este prietenul care le va sta alături copiilor, făcându-i puternici și încrezători.

În viitor, vom adăuga și lecții din programa școlară pentru copiii care au nevoie de internări frecvente sau de lungă durată.


 radio-teri-2.png


 RADIO TERI se va auzi zilnic, între orele 9 și 13 și seara de la 18 la 21, în saloanele copiilor, precum și în spațiile de activități special amenajate în cadrul secțiilor de oncologie pediatrică. 

Proiectul pilot realizat de Radio România Regional prin București Fm, postul public de radio al Capitalei, se va extinde în perioada următoare la nivel național, pentru a putea beneficia de el cât mai mulți copii aflați în astfel de situații.

Mulțumim partenerilor proiectului pentru sprijinul acordat: Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" București, domnului profesor universitar dr. Viorel Jinga, rectorul universității, Institutul Oncologic "Prof. Alexandru Trestioreanu" Bucureşti, doamnei profesor universitar dr. Monica Dragomir, șef secție oncologie pediatrică și Asociația Profesorilor și Educatorilor din Spitale APES, doamnei profesor Fotinica Gliga, președintele asociației.

Mulțumim pentru sprijinul acordat și prietenilor de la HAMA România care au pus la dispoziție aparatura necesară pentru recepția în spital a programelor RADIO TERI. 

Ascultă RADIO TERI și nu uita:

Indiferent cât de greu pare acum, în final totul va fi bine!


Serviciul Comunicare și Relații Publice



www.rri.ro
Publicat: 2022-06-04 22:44:00
Vizualizari: 555
TiparesteTipareste