În concediu, aplicația InfoCons este despre tine, este pentru tine!

În concediu, aplicația infocons este despre tine, este pentru tine! În concediu, Aplicația InfoCons este alături de tine! Fie că alegi să îți petreci vacanța în țară sau în străinătate, Aplicația InfoCons îți sare în ajutor cu câte o opțiune pentru fiecare nevoie pe care o ai!

În concediu, Aplicația InfoCons este alături de tine! Fie că alegi să îți petreci vacanța în țară sau în străinătate, Aplicația InfoCons îți sare în ajutor cu câte o opțiune pentru fiecare nevoie pe care o ai!


De la planificarea vacanței cu ajutorul listelor de unități de cazare clasificate și a agențiilor de turism licențiate și până la facilitarea accesului la numerele de urgență/ utile din întreaga lume, Aplicația InfoCons trebuie să fie nelipsită din "bagajul" tău!


Vrei să îți planifici vacanța în țară sau în străinătate?! Accesează "Fii în siguranță în vacanță" în Aplicația InfoCons!

Chiar și în vacanța, siguranța ta și a familiei tale este pe primul loc! Indiferent de locația aleasă de pe teritoriul României, Aplicația GRATUITĂ InfoCons te ajută să te asiguri că locul în care îți vei petrece vacanța este clasificată. Astfel, poți evita încă de la început surprizele neplăcute din vacanță!

Mai mult decât atât, fie că alegi să îți petreci vacanța în România sau în afara țării, prin Aplicația GRATUITĂ InfoCons poți verifica lista agențiilor de turism licențiate.

Sectiunea dedicată listelor cu unitățile de cazare autorizate și agențiilor de turism acreditate poate fi accesată prin pictograma cu cele trei puncte. Odată accesată pictograma, poți verifica listele cu unitățile de cazare clasificate și agențiilor de turism licentiate, accesând "Fii în siguranță în vacanță!".

Odată accesată secțiunea, vei avea acces direct la:

-lista unităților de cazare clasificate;

-lista agențiilor de turism licentiate;

-lista unităților de alimentație publică clasificate.


Indiferent de locul în care te afli, ai acces direct si rapid la numerele de urgență județene, naționale și internaționale!

Aplicația InfoCons adună numărele pentru Urgențe, Ambulanță, Poliție, Pompieri, Protecția Consumatorului, Protecția Copilului și al multor altor instituții utile din țară și din străinătate în secțiunea SOS . Posibilitatea de apela numerele direct din aplicație, dar și traducerea acestora în limba țării vizate și în limba engleză, te ajută să câștigi timp în situațiile în care acesta este extrem de prețios.

Astfel, având la îndemână, în orice moment și indiferent de locul în care mergi, o "agendă" cu tot ce ai nevoie, poți evita surprizele neplăcute ce îți pot strica vacanța. Simplu, ușor și rapid de accesat, secțiunea SOS din Aplicația InfoCons a fost dezvoltată pentru a veni în sprijinul tău în momentele de criză, urgență și nu numai.

Vrei să pleci în străinătate cu mașina?! Atunci află cât o să aștepți în punctele de trecere rutieră a frontierei din România cu Aplicația InfoCons!

Accesând secțiunea SOS din Aplicația InfoCons poți afla care sunt timpii de așteptare în punctele de trecere rutieră a frontierei din România. Așadar, fie că ești încă acasă și vrei să îți planifici întregul traseul până la destinația de vacanță cu precizie sau ești chiar pe drum, poți accesa rapid această opțiune pentru a afla cât timp vei petrece în punctele de trecere a frontierei.


Evită la timp produsele ce fac obiectul alertelor de siguranță alimentară și non-alimentară! Aplicația InfoCons îți spune în timp real tot ce ai nevoie să știi!

Printr-un simplu click în aplicația GRATUITĂ InfoCons, ai acces în timp real la toate alertele pentru produsele alimentare și produsele non-alimentare (Safety Gate) la standardele Uniunii Europene. Astfel, poți afla, în timp util, care sunt produsele pe care ar trebui să le eviți, care este riscul apreciat (de la "Nedeterminat", până la "Serios"), dar și în ce țară a fost emisă alerta respectivă.

Secțiunea dedicată alertelor produselor non-alimentare (Safety Gate) și alimentare se regăsește în bara cu butoanele aplicației, fiind reprezentată prin pictograma de informație "i". Alertele sunt însoțite de imagini, pentru ca tu să poți identifica mai ușor produsele.

Fiecare alertă îți furnizează informații precum:

- denumire produs;

- țara vizată;

- gradul de risc;

-orginea produsului;

-data la care intră alerta în vigoare;

-imagine cu produsul vizat.


Și în concediu este important să fii informat! Scanează codul de bare! Află ce mănânci!

Cu ajutorul Aplicației InfoCons, poți afla rapid și ușor informații utile în limba română despre produsele pe care vrei să le achiziționezi din țară sau din străinătate! Prin scanarea codului de bare, aplicația GRATUITĂ InfoCons redă într-o fracțiune de secundă:

-Ingredientele;

-Alergenii

-Cantitatea de zahăr;

-Cantitatea de sare;

-Tipurile si numericul de E-uri (aditivi alimentari);

-Caloriile

-Nota medie a fiecărui produs prin voturile consumatorilor;

-Distanța de alergare, mers sau pedalat după consumarea produsului respective;

-Posibilitatea de a calcula cantitatea de sare, zahăr și caloriile pentru cantitatea pe care dorești să o consumi;

-Dacă un produs este sau nu este conform preferințelor tale de consum (pe care le-ai prestabilit în aplicație);

-Posibilitatea de a afla câte E-uri, câtă sare, cât zahăr și câte calorii vei consuma la o masa prin selectarea produselor pe care vrei să le mănânci din lista cu produse salvate.




www.rri.ro
Publicat: 2022-07-26 15:15:00
Vizualizari: 656
TiparesteTipareste