Sărbătorește Ziua Națională cu Radio România

sărbătorește ziua națională cu radio românia De 1 decembrie, toate posturile Societății Române de Radiodifuziune sunt în sărbătoare - programe interactive, interviuri de excepție, reportaje dedicate marii sărbători, muzică românească.

De 1 decembrie, toate posturile Societății Române de Radiodifuziune sunt în sărbătoare - programe interactive, interviuri de excepție, reportaje dedicate marii sărbători, muzică românească. Rămâneți cu noi să cunoașteți oameni care fac cinste țării, reprezentanți ai noii generații de profesioniști în economie, muzică, sport, viață și responsabilitate socială, dar nu numai. Campania Născut în România, difuzată întreaga zi pe toate posturile Radio România, aduce în fața dumneavoastră excelența.


Puteți urmări în programele noastre transmisiuni directe de la ceremoniile de Ziua Naţională din Capitală - Parada de 1 Decembrie de la Arcul de Triumf, de la Alba Iulia, precum şi din alte locuri din ţară şi de peste hotare, realizate de reporterii și corespondenții Radio România Actualități și de cei ai Studiourilor Regionale.


La Sala Radio, cu ocazia Zilei de 1 Decembrie, va avea loc concertul Orchestrei Naționale Radio, difuzat în direct pe Radio România Muzical. În program, lucrări semnate de Ion Dumitrescu, Edward Elgar și Camille Saint-Saëns.


Rămâneți cu Radio România. Suntem pretutindeni împreună cu românii care sărbătoresc Ziua Națională!

La Mulți Ani, România!


www.rri.ro
Publicat: 2022-11-29 12:00:00
Vizualizari: 584
TiparesteTipareste