Info Sport

info sport	Începem rubrica noastră cu volei feminin. Ambele echipe care reprezintă România în Cupa CEV au înregistrat, miercuri, victorii în prima manșă a sferturilor de finală.

Începem rubrica noastră cu volei feminin. Ambele echipe care reprezintă România în Cupa CEV au înregistrat, miercuri, victorii în prima manșă a sferturilor de finală. La Târgu Mureș, Volei Alba Blaj a întrecut echipa poloneză Budowlani Łódź cu scorul de 3-1. De la campioana României s-au remarcat jucătoarea bosniacă Dajana Boskovic și bulgăroaica Gergana Dimitrova, ambele cu câte 18 puncte marcate. Jocul retur va avea loc miercurea viitoare, în Polonia.

CSM Târgovişte a trecut de echipa greacă Olympiakos Pireu cu scorul de 3-2. Vicecampioana României, care a evoluat pe teren propriu, s-a impus după ce a întors scorul de la 2-1 la seturi pentru echipa elenă. Cele mai bune jucătoare ale echipei din Târgoviște au fost au fost sârboaicele Jovana Mirosavljevic, cu 18 puncte, și Ana Bjelica, cu 17. Manşa secundă va avea loc pe 2 martie, în Grecia.

În Cupa Challenge a avut loc manșa întâi a semifinalelor. CSM Lugoj a fost învinsă în deplasare de echipa sârbă Jedinstvo Stara Pazova, cu scorul de 3-2, după ce a condus cu 2-1 la seturi. Azera Elizaveta Ruban a fost cea mai bună jucătoare a echipei din Lugoj, cu 23 de puncte, iar moldoveanca Aliona Martîniuc a reuşit 17. Manşa secundă va avea loc la Lugoj, în data de 1 martie.

În optimile de finală ale turneului de tenis de la Dubai, dotat cu premii de aproape 2.800.000 de dolari, ultima reprezentantă a României rămasă în concursul de simplu, Ana Bogdan, numărul 75 WTA, a fost învinsă de Jessica Pegula, din Statele Unite, cap de serie numărul 3, cu 6-4, 6-3. Pentru intrarea între primele 16 jucătoare ale prestigiosului turneu din Emirate, Bogdan s-a ales cu un cec de 31.650 de dolari şi cu 135 de puncte WTA.

Preşedinta în exerciţiu a Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică, Irina Deleanu, a câştigat, miercuri, un nou mandat. Fostă medaliată la Campionatele Mondiale și președintă a forului gimnasticii ritmice românești de 20 de ani, ea a fost votată în unanimitate de Adunarea Generală de Alegeri a Federației.



www.rri.ro
Publicat: 2023-02-23 09:31:00
Vizualizari: 657
TiparesteTipareste