Urzicile se numără printre primele plante care apar la începutul primăverii. Ele cresc în mod n...
România a câştigat în faţa Bulgariei recunoaşterea europeană cu Indicaţie Geografică Protej...
În această ediţie vă prezentăm câteva reţete ale unor mâncăruri de post, având în vedere...
Spanacul este folosit la diverse aperitive şi mâncăruri, mai ales în perioada primăverii şi a...
Credincioşii ortodocşi intră în curând în postul Paştelui, o perioadă de 7 săptămâni în...
Una dintre cele mai populare ciorbe, întâlnită în oferta marii majorităţi a pensiunilor şi re...
Provincie situată între Dunăre şi Marea Neagră, Dobrogea are o gastronomie cu puternice influen...
Banatul are o gastronomie distinctă, dar apropiată totuşi de cea din Transilvania, pentru că amb...
Buzăul se remarcă prin câteva produse cu denumire de origine, fiecare cu o poveste legată de tâ...
După sacrificarea rituală în ziua de Ignat, porcul nu era consumat integral în perioada Crăciun...
Piftia este este nelipsită de pe masa românilor de Crăciun sau de Anul Nou, dar şi de Bobotează...
Românii sunt din ce în ce mai interesați să petreacă Revelionul în stradă, urmărind spectaco...
Între ziua de Ignat (20 decembrie), atunci când are loc sacrificarea rituală a porcului şi cea d...
Mai sunt doar câteva zile până la Ignat (20 decembrie), ziua în care în România are loc sacrif...
În bucătăria românească există şi reţete având ca ingrediente fructele în stare proaspăt...
Mâncarea de fasole boabe este nelipsită de la festivităţile organizate în marile oraşe ale Rom...
Linkuri utile
Copyright © . All rights reserved