Chefalul este un peşte care poate fi pescuit în Marea Neagră, cu o carne foarte gustoasă....
Buzăul se remarcă prin câteva produse cu denumire de origine,fiecare cu o poveste legată de târ...
Preparatele din peşte pot fi servite şi ca fel principal, dar şi ca aperitive....
Fasolea păstăi se găsește în această perioadă în stare proaspătă în pieţele din România...
Fiecare provincie a României se remarcă prin preparate specifice, unele dintre ele purtând şi de...
Întâlnite în tot spaţiul balcanic, în Europa centrală, ba chiar şi în Scandinavia, sarmalele...
La sfârşitul săptămânii trecute, oraşul Sulina, cea mai estică localitate a Uniunii Europene,...
Românii şi-au făcut un obicei de a ieşi la iarbă verde, iar unii dintre ei să îşi instaleze...
Stufatul de miel este o mâncare foarte gustoasă, pregătită în perioada zilelor de Paşte sau ul...
În comunităţile creştine, sunt multe obiceiuri legate de Învierea Domnului, cum ar fi pregăti...
Până la Paştele ortodox care în acest an este la 16 aprilie, în această duminică, de Florii,...
Pentru că această rubrică este programată în preajma zilei de 1 aprilie, ziua păcălelilor, v...
Ziua de Bunavestire şi cea de Florii sunt singurele din perioada Postului Paştelui când creştini...
Urzicile se numără printre primele plante care apar la începutul primăverii. Ele cresc în mod n...
Linkuri utile
Copyright © . All rights reserved