De câteva zile s-a intrat în postul Paştelui, o perioadă de 7 săptămâni în care, cu excepţi...
Tradiţiile gastronomice sunt influenţate de multe ori de sărbătorile religioase, atunci când se...
La 25 februarie este marcată, în acest an, Ziua Internaţională a Clătitelor, un eveniment progr...
Pregătită în special în perioada sezonului rece, supa cu găluşte reprezintă unul dintre mânc...
Gogoşile reprezintă un desert popular, care poate fi făcut fără prea multă bătaie de cap şi...
Una dintre mâncărurile specifice în mediul rural, dar pregătită şi la serbările câmpeneşti,...
Buzăul se remarcă prin câteva produse cu denumire de origine, fiecare cu o poveste legată de tâ...
Din zestrea gastronomică a Banatului fac parte şi cârnaţii. Unii dintre ei având chiar denumire...
Comunităţile de ruşi lipoveni, ucrainieni şi sârbi din România sărbătoresc peste câteva zil...
De câţiva ani a crescut interesul românilor de a petrece Revelionul în stradă, urmărind specta...
Sfârşitul acestei săptămâni corespunde cu Ignatul (20 decembrie), ziua în care în România ar...
Mai sunt doar câteva zile până la Ignat (20 decembrie), ziua în care în România are loc sacrif...
În dimineaţa zilei de vineri, 6 decembrie, de Sf. Nicolae, copiii găsesc, în ghetuţele lustruit...
Sărbătoarea Sf. Andrei marchează începutul iernii, iar în tradiţia populară noaptea dinaintea...
În această ediţie, vă oferim câteva sugestii privind preparatele din crap. Cel mai rapide sunt...
Linkuri utile
Copyright © . All rights reserved