Vara este anotimpul celor mai multe serbări câmpeneşti, ocazii de a asculta muzică tradiţional...
Chair dacă ploile au fost și sunt în exces, în piețele și magazinele din România au apărut c...
Salată cu icre de ştiucă de Tulcea este cel mai recent produs românesc care se bucură de protec...
Bucătăria bucovineană se remarcă prin mâncărurile consistente, cu multă carne, combinate de m...
Specifică Olteniei, pâinea la ţest are o istorie milenară având la origine metodele folosite de...
Provincie situată între Dunăre şi Marea Neagră, Dobrogea are o gastronomie specifică, cu prepa...
Spanacul trece în mod obligatoriu, dacă putem spune aşa, prin bucătăria românească în perioa...
Creştinii ortodocşi se pregătesc să sărbătorească Paştele, sărbătoare marcată în acest a...
La sfârșitul acestei săptămâni, creștinii ortodocși sărbătoresc Floriile, zi în care este...
Atunci când vorbim despre mâncărurile călugăreşti, este vorba fie despre mâncăruri pregătit...
Gogoşile reprezintă un desert popular, putând fi făcut fără prea multă bătaie de cap şi des...
De câteva zile s-a intrat în postul Paştelui, o perioadă de 7 săptămâni în care, cu mici exc...
Peste câteva zile va fi Bunavestire, sărbătoare importantă a calendarului creştin....
Spanacul este folosit la diverse aperitive şi mâncăruri, mai ales în perioada primăverii şi a...
Linkuri utile
Copyright © . All rights reserved