Întâlnite frecvent în România, chiftelele sunt preparate din carne tocată de porc, cu formă ro...
În multe gospodării din România, în pregătirile de iarnă intră şi conservarea unor legume, p...
Este o tradiţie ca, la început de toamnă, la vremea culesului viei, românii să mănânce pastra...
Amestec de legume coapte pe plită sau în cuptor şi apoi tocate, zacusca este un excelent aperitiv...
Provincie istorică românească din interiorul arcului carpatic, Transilvania este caracterizată,...
La jumătatea lunii septembrie, mai precis pe 14 septembrie, în calendarul religios este marcată "...
Din vinete se pot pregăti multe aperitive, în România cel mai popular fiind salata de vinete....
Mâncărurile pe bază de carne de porc şi varză, dulce sau murată, sunt des întâlnite în buc...
Pe lângă roşii şi ardei, vinetele sunt nelipsite din alimentaţia românilor sub formă de salat...
În zonele montane din România a început culesul afinelor, fructe de culoare albastru închis ale...
Fasolea păstăi se găsește în această perioadă în stare proaspătă în pieţele și magazine...
Vara este anotimpul celor mai multe serbări câmpeneşti, ocazii de a asculta muzică tradiţional...
Pentru că (în România) este vremea caiselor, în această ediţie vă oferim câteva sugestii pri...
În România este perioada cireşelor şi a vişinelor. După o primăvară cu temeraturi scăzute ...
Linkuri utile
Copyright © . All rights reserved