Guiaşul se obţine din carne de porc împănată cu grăsime, pe lista ingredientelor adăugându-s...
În multe gospodării din România, conservarea unor legume în saramură sau în oţet reprezintă...
La vreme de toamnă, un preparat tradiţional care ia drumul cămării, este magiunul de prune...
În zona Gorjului întâlnim o combinaţie unică, cel puţin pe teritoriul României: sarmale cu pi...
Ciorba de perişoare este una dintre cele mai apreciate mâncăruri ale bucătăriei româneşti....
Fiecare provincie a României are mâncăruri specifice sau cu denumiri de origine, precum vinurile....
Se consumă rece, întinsă pe o felie de pâine sau într-o formă de minitartă, modelată din alu...
Răpitor de apă dulce, şalăul (Sander lucioperca - lat.) este unul dintre peştii cu carne albă,...
Plăcintă dobrogeană poate fi considerată un brand gastronomic....
Pe lângă roşii şi ardei, vinetele sunt nelipsite din alimenţia românilor, sub formă de salat...
Este vară şi este sezonul pepenilor, roşii şi galbeni. De obicei, pepenii sunt consumaţi ca ata...
Secerişului grâului era un eveniment deosebit în lumea satului românesc de altădată....
Rudele mai acrişoare ale cireşelor, vişinele se bucură de multe modalităţi de valorificare în...
În această ediție, vă prezentăm rețete de tocăniță de ciuperci, o mâncare sau o garnitură...
Pentru că (în România) este vremea caiselor, în această ediţie vă oferim o reţetă de plăci...
Fie că au coajă de culoare verde deschis, fie verde închis, dovleceii sunt folosiţi, în general...
Linkuri utile
Copyright © . All rights reserved