Pentru că (în România) este vremea caiselor, în această ediţie vă oferim câteva sugestii pri...
În urmă cu câteva zile, mai precis sâmbătă, 28 mai, americanii au marcat Ziua Naţională a B...
Gastronomia este influenţată de climă, de ceea ce se cultivă în zonă şi, nu în ultimul rând...
Banatul are o gastronomie distinctă, puternic influenţată de cea austro-ungară....
Scrumbia este o specie care nu poate fi crescută în regim de acvacultură, fiind capturată sezoni...
Specifică Olteniei, pâinea la ţest are o istorie milenară având la origine metodele folosite de...
Oltenia are o gastronomie specifică, caracterizându-se prin mâncăruri ceva mai condimentate...
Creştinii ortodocşi se pregătesc să sărbătorească Paştele, o săptămână mai tâziu faţ...
La sfârșitul acestei săptămâni, creștinii ortodocși sărbătoresc Floriile, zi în care este...
Pe vremuri, la ţară se spunea că, dacă a apărut ştevia, oamenii au ieşit din foame, deoarece...
Un meniu inspirat din bucătăria moldovenească: ciorba rădăuțeană, tocinei și... minciunele...
Ziua de Bunavestire şi cea de Florii sunt singurele din perioada Postului Paştelui când creştini...
Fasolea boabe reprezintă un ingedient important în alimentaţia românilor, mai ales în perioada...
S-a intrat în Postul Paştelui, o perioadă de 40 de zile în care credincioşii ortodocşi consum...
La 9 martie, în calendarul creştin ortodox este marcată sărbătoarea Sfinţilor 40 de Mucenici d...
Linkuri utile
Copyright © . All rights reserved