X

Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, ediţia 23, s-a deschis la Cluj

Gaudeamus Cluj Napoca foto facebook gaudeamus radio romania

Cel mai mare târg de carte din Transilvania, ediţia 23,  s-a deschis, astăzi, în Piața Unirii din Cluj-Napoca. Cele 60 de standuri reunesc mii de titluri din oferta a peste 85 de edituri, distribuitori de carte românească şi străină, producători şi distribuitori de muzică şi jocuri educative.

 

Gaudeamus Radio România este organizat de postul public de radiodifuziune, prin echipa Gaudeamus și Radio România Cluj, cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, și se va desfășura în perioada 24 – 28 aprilie.

Târgul va fi deschis zilnic între orele 10.00 și 20.00, iar accesul publicului este liber.

 

Programul cuprinde peste 40 de lansări de carte și de întâlniri ale scriitorilor cu cititorii, prima fiind dedicată unei voci de aur a radioului clujean – Cornel Udrea,  jurnalist la Radio Cluj, trecut de curând în neființă.

 

Vizitatorii Târgului au ocazia să se întâlnească cu personalități precum poetul Horia Bădescu, editorul Vasile George Dâncu, scriitorul Vasile Șomnea sau istoricul Ucu Bodiceanu, fiecare dintre aceștia având diverse volume care vor fi prezentate sau care deja au fost prezentate în cadrul Gaudeamus Radio România.

Categories: Ştiri
X

Headline

You can control the ways in which we improve and personalize your experience. Please choose whether you wish to allow the following:

Privacy Settings