Două noi proiecte cu finanțare europeană se adaugă celor peste alte 10 proiecte aprobate pentru administrația comunei Dudeștii Vechi din județul Timiș.
Bisericile (99%), căminele culturale (76%), festivalurile locale (76%), parcurile (75%), casele de cultură (72%) şi bibliotecile (71%) constituie, potrivit percepţiei populaţiei, cele mai răspândite elemente de infrastructură culturală în România.
A doua zonă ca biodiversitate a României după Delta Dunării se află la numai 39 de km Bucureşti.
Parcul Național Munții Rodnei este cea mai întinsă arie protejată din nordul Carpaților Orientali și principalul obiectiv turistic natural din Maramureş.
Parcul Național Munții Rodnei este cea mai întinsă arie protejată din nordul Carpaților Orientali și principalul obiectiv turistic natural din Maramureş.
Cel mai mic parc național din România, cu o suprafață de doar 4186 ha, se află în nordul județului Vârcea, în sudul Munților Căpățânii.
Parcul Natural Munţii Maramureşului a fost declarat în anul 2004 şi are ca scop protejarea biodiversităţii din această zonă. Suprafaţa totală a parcului este de 133.354 de hectare din care 19.000 sunt cuprinse în rezervaţii.
Ideale atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari, parcurile de distracţii asigură o vacanţă de neuitat, indiferent de destinaţie, pentru toată familia. Care sunt cele mai frumoase parcuri de distracţie din România?
Astăzi vă invităm în Dolj, judeţ situat în partea sudică a României. Cea dintâi menţiune documentară a judeţului datează din anul 1444, sub denumirea de Judeţul de Baltă...