Imaginația și fricile noastre de toate zilele sunt puse pe pânză în cea de-a treia expoziție din proiectul curatorial 3A2G4N – 3 tineri artiști pe Calea Victoriei.
România a înregistrat 825 de noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus și 37 de decese în utimele 24 de ore.
După un interimat de nouă luni, Marcel Ciolacu a fost ales președinte al PSD, cel mai mare partid de opoziție din România.
Autorităţile din Germania au inclus judeţul Vâlcea pe lista "zonelor de risc" epidemiologic din România, transmite Ministerul Afacerilor...
Primele rezultate din noul sezon al Ligii I la fotbal și știri din atletism.
Sportiva română Alina Rotaru s-a clasat pe locul al patrulea în proba de săritură în lungime, duminică, la reuniunea internaţională de la...
România a înregistrat 961 de noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus și 39 de decese în utimele 24 de ore.
România a înregistrat 1.189 noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus și 37 de decese în utimele 24 de ore.
MAE recomandă cetăţenilor români să amâne călătoriile neesenţiale, iar celor care sunt prezenţi în Republica Belarus în perioada următoare să urmărească regulat anunţurile mass-media pentru a se informa cu privire la evoluţiile locale
Sumar: S-a prelungit starea de alertă / Pregătiri pentru noul an școlar / Creșterea în etape a alocațiilor - respinsă / Moțiune de cenzură împotriva guvernului Orban
Asociația Medicală Română organizează pun concert-omagiu în onoarea medicilor și a cadrelor medicale implicate în lupta cu noul coronavirus.
Doi mari artiști români, prof univ Marin Cazacu, manager al Centrului Tinerimea Română și Andrei Licareț, unul dintre cei mai talentați și apreciați pianiști concertiști stau de vorbă cu noi despre muzica in timpul pandemie
Autoritățile sanitare române au instituit, începând de marți, 18 august, ora 00:00, ora României, măsura carantinei pentru 14 zile pentru persoanele care sosesc în țara noastră din 6 regiuni ale Spaniei.
Mâncărurile pe bază de carne de porc şi varză, dulce sau murată, sunt des întâlnite în bucătăria românească.
Mâncărurile pe bază de carne de porc şi varză, dulce sau murată, sunt des întâlnite în bucătăria românească.