Turiștii care aleg să cunoască România prin intermediul unor vizite ghidate de un fotograf profesionist se pot bucura la plecare de fotografii deosebite cu cele mai frumoase locuri vizitate, adesea mai greu accesibile pe cont propriu.
Este cel mai estic punct al României, oraş riveran la Marea Neagră, dar şi la Dunăre, port care în anul 1904 era casă pentru 18 naţii, după cum arată documente ale vremii: descoperim astăzi Sulina, cu ce are mai bun de oferit!
Peste 1,4 milioane de români au vizitat Grecia în 2024, situându-se pe locul al şaselea în clasamentul pe naţiuni, după Germania, Regatul Unit, Italia, Franţa şi SUA.
Comuna Zau de Câmpie din judeţul Mureş va fi, în zilele de 26 şi 27 aprilie, gazda unui eveniment inedit: Festivalul Bujorului la Castel
Românii pot alege din şapte destinaţii europene pentru a admira cireşii înfloriţi, în aprilie.
Proprietari de pensiuni şi hotelieri au pregătit şi în acest an pachete pentru perioada Sărbătorilor pascale, destinate celor care doresc să vadă cum sunt păstrate tradiţiile în diferite zone şi regiuni ale României.
Astăzi vă invităm în aşa numitul „oraș al Dunării albastre”, cunoscut cândva și sub denumirea de Orașul Teilor, Galaţi.
În nordul României, în județul Bistrița-Năsăud, natura și istoria se împletesc într-o poveste fascinantă.
Munţii Măcin reprezintă o zonă tentantă pentru drumeție, datorită faptului că traseele sunt extrem de accesibile.
Astăzi vă invităm în zona central vestică a ţării, într-un judeţ bogat în atracţii culturale, naturale şi istorice: judeţul Hunedoara.
În vestul României, una din cele patru văi principale ale județului Caraș-Severin, Valea Almăjului, conturează o lume aparte, o adevărată „țară”.
Bulgaria a fost destinaţia externă unde au ajuns cei mai mulţi turişti români în sezonul de vară 2024.
Astăzi vă propunem o vizită într-un loc apreciat de-a lungul timpului încă din vremea Imperiului Roman, trăindu-şi perioada de glorie în secolul al XIX-lea, când era stațiunea favorită a Imperiului Austriac, fiind vizitată de împăratul Iosif al II-lea, împăratul Francisc I și împărăteasa Carolina, împăratul Franz Iosef și împărăteasa Elisabeta: Stațiunea păstrează vestigii romane, precum băile termale.
Atestată din 2018 ca stațiune turistică de interes local, Vama Buzăului este cunoscută în special pentru rezervația de zimbri, un loc perfect pentru petrecerea timpului liber cu familia.
Piaţa hotelieră din România a înregistrat anul trecut un record de peste 30 de milioane de nopţi de cazare.