Prazul este folosit la multe mâncăruri, cea mai populară fiind o mâncare cu praz, măsline şi sos tomat.
În perioada iernii, în gospodăriile tradiţionale se pregătesc mâncăruri pe bază de peşte. Un motiv este că în 14 din cele 40 de zile ale postului Crăciunului pentru credincioşii ortodocşi este dezlegare la peşte
În perioada iernii, în gospodăriile tradiţionale se pregătesc mâncăruri pe bază de peşte. Un motiv este că în 14 din cele 40 de zile ale postului Crăciunului pentru credincioşii ortodocşi este dezlegare la peşte
După ce în precedenta ediţie v-am prezentat preparate tradiţionale pentru masa de Paşte, acum vă propunem câteva reţete de mâncăruri cu carne de miel.
După ce în precedenta ediţie v-am prezentat preparate tradiţionale pentru masa de Paşte, acum vă propunem câteva reţete de mâncăruri cu carne de miel.
Pe măsură ce vremea se încălzeşte, în pieţe apar tot mai multe legume proaspete folosite în preparate specifice pentru postul Paştelui.
Pe măsură ce vremea se încălzeşte, în pieţe apar tot mai multe legume proaspete folosite în preparate specifice pentru postul Paştelui.
Pe măsură ce vremea se încălzeşte, în pieţe apar tot mai multe legume proaspete folosite în preparate specifice pentru postul Paştelui. Asemănător cu ceapa verde, dar ceva mai mare, prazul este cultivat în special în Oltenia.
Pe măsură ce vremea se încălzeşte, în pieţe apar tot mai multe legume proaspete folosite în preparate specifice pentru postul Paştelui. Asemănător cu ceapa verde, dar ceva mai mare, prazul este cultivat în special în Oltenia.
În această ediţie vă invităm în Oltenia. Un produs agricol specific Olteniei este prazul, care are o largă utilizare
În această ediţie vă invităm în Oltenia. Un produs agricol specific Olteniei este prazul, care are o largă utilizare
Pe măsură ce vremea se încălzeşte, în pieţe apar tot mai multe legume proaspete folosite în preparate specifice pentru postul Paştelui.
Pe măsură ce vremea se încălzeşte, în pieţe apar tot mai multe legume proaspete folosite în preparate specifice pentru postul Paştelui.
Pe măsură ce vremea se încălzeşte, în pieţe apar tot mai multe legume proaspete folosite în preparate specifice pentru postul Paştelui.
Pe măsură ce vremea se încălzeşte, în pieţe apar tot mai multe legume proaspete folosite în preparate specifice pentru postul Paştelui.