Mona-Sophia Freudenreich din Germania

mona-sophia freudenreich din germania Mona-Sophia Freudenreich din Germania, studentă Erasmus la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti

Mona-Sophia Freudenreich din Germania, studentă Erasmus la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti.


Mona-Sophia Freudenreich studiază de 4 ani pictura în Germania, la Universitatea de Arte din Dresden (Hochschule für Bildende Künste Dresden).


"Părinţii mei, mama mea şi tatăl meu vitreg, sunt amândoi artişti şi deci am fost dintotdeauna înconjurată de artă. Când eram mică mereu mă gândeam că sigur voi ajunge ori medic veterinar, ori artist plastic. Ştiu cât de e greu să-ţi câştigi existenţa din artă, la un moment dat nu eram sigură că voi reuşi pe acest drum şi am studiat inclusiv terapia prin artă, care mi se părea undeva la mijloc, dar apoi m-am îndreptat din nou mai clar către artă." 


Din toamna lui 2018 până în vara acestui an Mona-Sophia Freudenreich ajunge, printr-o bursă Erasmus,  în România. Ea a ales să studieze film la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti.www.rri.ro
Publicat: 2019-07-11 17:19:00
Vizualizari: 231
TiparesteTipareste