Festival de Film Horror la Biertan

festival de film horror la biertan În comuna Biertan, unde există o biserică fortificată săsească aflată în patrimoniul UNESCO, va fi organizat, în perioada 10-13 august, Festivalul de Film Horror&Fantastic 'Lună Plină'.

 

În comuna Biertan, unde există o biserică fortificată săsească aflată în patrimoniul UNESCO, va fi organizat, în perioada 10-13 august, Festivalul de Film Horror&Fantastic 'Lună Plină'. Pe durata festivalului vor fi proiectate, în total, 19 scurt metraje din 15 ţări. Conform organizatorilor, filmele vor fi împărţite în trei calupuri, pe cele trei seri ale festivalului. 

 

În puţin peste trei ore, cinefilii vor face o excursie printre legendele, angoasele şi coşmarurile lumii. Vor descoperi cum e cu oamenii-ţap în Canada, până unde merge gelozia în Germania, cum se simte paranoia în Italia şi cât de curioase sunt florile din Indonezia. Vor mai afla şi povestea unei toalete magice din Taiwan, cum se salvează o prinţesă pe repede-înainte în Olanda, dar şi cum faci rost de hârtie igienică în timpul unei apocalipse cu zombie.  Cele 19 scurt-metraje care vor fi proiectate la această ediţie a Festivalului de Film Horror&Fantastic "Lună Plină" de la Biertan au fost selectate dintr-o listă care conţinea nu mai puţin de 135 de titluri. 

 


www.rri.ro
Publicat: 2017-07-20 15:20:00
Vizualizari: 464
TiparesteTipareste