Trafic intens la intrarea în România prin Nădlac II Arad

trafic intens la intrarea în românia prin nădlac ii arad Călătorii sunt nevoiţi să aştepte cel puţin două ore pentru a intra în ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II (autostrada pan-europeană), din cauza traficului intens

Călătorii sunt nevoiţi să aştepte cel puţin două ore pentru a intra în ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II (autostrada pan-europeană), din cauza traficului intens şi a triajului epidemiologic care se face la sosirea în România, informează Agerpres.


Pe site-ul Poliţiei de Frontieră, potrivit aplicaţiei online de monitorizare a traficului la frontiere, la Nădlac II sunt deschise şase artere de intrare în ţară pentru autoturisme, microbuze sau autocare, dublu faţă de o zi obişnuită, dar cu toate acestea timpii de aşteptare pentru formalităţi ajung la 120 de minute. 


Timpii mari de asteptare sunt cauzaţi de numărul ridicat de autovehicule care se prezintă la intrarea în România şi de triajul epidemiologic care se face în cazul celor care vin în ţară, potrivit aplicatiei online.


De asemenea, călătorii care aleg să vină prin PTF Nădlac I (DN7) trebuie să aştepte cel puţin 40 de minute pe cele trei artere dedicate traficului uşor şi turistic. 


Pe lângă aglomeraţie şi triajul epidemiologic, este o problemă şi cu lipsa de personal din partea autorităţilor de frontieră ungare.


Dificultăţi sunt şi la traficul greu, tot pe sensul de intrare în România. La Nădlac II, camioanele aşteaptă cel puţin 110 minute, în coloane formate pe cele patru artere deschise, iar la Nădlac I se aşteaptă 40 de minute.

Sursa Agerpres


www.rri.ro
Publicat: 2021-12-17 10:10:00
Vizualizari: 326
TiparesteTipareste