Atunci când vorbim despre mâncărurile călugăreşti, este vorba fie despre mâncăruri pregătit...
Gogoşile reprezintă un desert popular, putând fi făcut fără prea multă bătaie de cap şi des...
De câteva zile s-a intrat în postul Paştelui, o perioadă de 7 săptămâni în care, cu mici exc...
Peste câteva zile va fi Bunavestire, sărbătoare importantă a calendarului creştin....
Spanacul este folosit la diverse aperitive şi mâncăruri, mai ales în perioada primăverii şi a...
Până la apariția primelor verdețuri folosite la mâncărurile pregătite la început de primăva...
Împărăţia apelor după cum i se mai spune Deltei Dunării ascunde încă multe secrete, începâ...
Unul dintre cele mai populare mâncăruri din bucătăria românească este, în mod surprinzător,...
Unul dintre cele mai rafinate salamuri din România este “Salamul de Sibiu”. În anul 2016, sala...
Provinciile istorice românești au, în bună parte, aceleași preparate și mâncăruri, însă ex...
Carnea tocată este folosită la multe preparate și mâncăruri, iar în bucătăria românească ...
Clătitele umplute cu dulceaţă, cremă de ciocolată, mai rar cu brânză dulce şi papanaşii, re...
În gospodăria tradiţională, lipsită de frigidere sau congelatoare, o problemă importantă era...
În România există tradiția ca Revelionul să fie petrecut acasă, în jurul mesei pe care sunt a...
Este un Crăciun atipic în timpul căruia, din cauza pandemiei, nu mai pot fi respectate unele trad...
La sfîrşitul acestei săptămâni, mai precis duminică, 20 decembrie, este Ignatul, ziua în care...
Linkuri utile
Copyright © . All rights reserved