Bucătăria bucovineană se remarcă prin mâncărurile consistente, cu multă carne, combinate de m...
Specifică Olteniei, pâinea la ţest are o istorie milenară având la origine metodele folosite de...
Provincie situată între Dunăre şi Marea Neagră, Dobrogea are o gastronomie specifică, cu prepa...
Spanacul trece în mod obligatoriu, dacă putem spune aşa, prin bucătăria românească în perioa...
Creştinii ortodocşi se pregătesc să sărbătorească Paştele, sărbătoare marcată în acest a...
La sfârșitul acestei săptămâni, creștinii ortodocși sărbătoresc Floriile, zi în care este...
Atunci când vorbim despre mâncărurile călugăreşti, este vorba fie despre mâncăruri pregătit...
Gogoşile reprezintă un desert popular, putând fi făcut fără prea multă bătaie de cap şi des...
De câteva zile s-a intrat în postul Paştelui, o perioadă de 7 săptămâni în care, cu mici exc...
Peste câteva zile va fi Bunavestire, sărbătoare importantă a calendarului creştin....
Spanacul este folosit la diverse aperitive şi mâncăruri, mai ales în perioada primăverii şi a...
Până la apariția primelor verdețuri folosite la mâncărurile pregătite la început de primăva...
Împărăţia apelor după cum i se mai spune Deltei Dunării ascunde încă multe secrete, începâ...
Unul dintre cele mai populare mâncăruri din bucătăria românească este, în mod surprinzător,...
Unul dintre cele mai rafinate salamuri din România este “Salamul de Sibiu”. În anul 2016, sala...
Linkuri utile
Copyright © . All rights reserved