Peste câteva zile, mai precis marți, 1 marți, va fi marcată Ziua Internaţională a Clătitelor....
Salamul de biscuiţi este un desert extrem de popular în România. Pare că acest desert ar fi fost...
În afară de faptul că este gustoasă, ciorba de potroace este medicamentul natural după o petrec...
În perioada sezonului rece, merele sunt folosite destul de mult în bucătăria românească pentru...
După sacrificarea tradiţională în ziua de Ignat, în gospodăriile româneşti porcul nu era con...
În această săptămână, comunităţile de ruşi lipoveni, ucrainieni şi sârbi din România au...
Piftia este una dintre mâncărurile specifice Sărbătorilor de iarnă, fiind nelipsită de pe masa...
Cei mai mulţi români preferă să petreacă noaptea de Revelion acasă sau la restaurant, în juru...
Începutul acestei săptămâni a coincis cu Ignatul (20 decembrie), ziua în care în România are...
Mai sunt doar câteva zile până la Ignat (20 decembrie), ziua în care în România are loc sacrif...
Întâlnite în tot spaţiul balcanic, dar revendicate de fiecare ţară, sarmalele îşi au origine...
În perioada iernii, varza murată, fasolea boabe şi cartofii sunt ceva mai prezente în mâncărur...
Pentru că este din ce mai frig şi pentru că ne apropiem de începutul iernii, vă propun două re...
În postul Crăciunului, care a început în 15 noiembrie şi se va încheia la 24 decembrie, sunt p...
Peste câteva zile, mai precis luni, 15 noiembrie, se va intra în postul Crăciunului, iar acest lu...
Linkuri utile
Copyright © . All rights reserved